Napelemből meleget! (2022-11-18)

Napelemmel termelt elektromos áramból meleget!

A napelemek alkalmazásának egy területe a napelemes fűtés, ami gyakorlatilag a sima elektromos fűtés és a napelem kombinációja.

A rezsicsökkentés aktuális változásai manapság az elektromos fűtés használatát még kedvezőbbé tették, mert a földgáz esetében hétszeres, az áramnál kétszeres áru az átlagos fogyasztás feletti rész.

Érdemes tehát nemcsak az alapfűtésben (pl. infrapanel, radiátoros fűtés villanykazánnal, villanyradiátor, elektromos padlófűtés stb.), de kiegészítő fűtésként is használni a napelemmel előállított villamos energiát, mert az további megtakarítást jelent és így hozzájárul akár a gázkvótában maradáshoz, akár a napelemes beruházás gyorsabb megtérüléséhez.

Az Inpiro Kft. rugalmasan, rövid határidőn belüli szállítással kínál raktárról becsavaros csőfűtőtesteket vízmelegítés (folyadékok) elektromos rásegítésére és léghevítőket levegő (gázok) melegítésére.

A gázról áramra történő átállásban, elektromos fűtési kérdésekben az ipar és a háztartások részére egyaránt kínálunk megoldásokat.